Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tým se vrátil z Turecka, příprava finišuje

12. 3. 2012

Dobré zprávy s sebou přivezl A-tým Rosenborgu z týdenního pobytu v Turecku. Tréninky na přírodním trávníku v příjemném počasí blahodárně zapůsobily na nedávné marody Radeho Pricu, Daniela Berntsena, Stefana Strandberga a Pera Rønninga, ti se s největší pravděpodobností budou moci plně připravovat na nedělní generálku, kterou RBK odehraje na půdě stavangerského Vikingu. Všichni tři výše jmenovaní hráči se zapojily do pondělního dopoledního tréninku, který probíhal na hřišti s umělým povrchem v areálu Lerkendalu.

Rade Prica podstoupil na počátku února operaci kotníku, po které se zotavuje překvapivě velice rychle. Do nedělního duelu by měl proto nastoupit. Obránce Rønning se potýkal s problémy s třísly, ale v novém týnu již trénuje naplno. To samé platí o mladíčkovi Berntsenovi, jež v Turecku léčil pochroumaný kotník. Stefan Strandberg v průběhu minulého týdne laboroval s bolestí v zádech, dnes již je ale i on trenérům plně k dispozici.

Jediným hráčem, jenž byl z prvního tréninku v pondělí omluven, byl Steffen Iversen. Zkušený útočník dostal volno, které využije k návštěvě rodiny v Anglii. Navrátilec do týmu RBK ovšem nebude zcela bez tréninkové zátěže, zapojí se do přípravy se svým předchozím klubem Crystal Palace.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář