Jdi na obsah Jdi na menu
 


Těsná prohra s Šachtarem Doněck

Šachtar Doněck - Rosenborg 1:0 (0:0)

Druhý zápas Rosenborgu na španělském turnaji Copa del Sol přivedl trondheimskému týmu do cesty ukrajinský Šachtar Doněck. Trenér Hansen tentokrát nechal na hřišti po většinu zápasu to nejsilnější, co má v současnosti k dispozici (výjimkou potvrzující pravidlo může být stoper Brede Moe), a tak měl RBK během duelu dost kvalit a sil k ohrožení branky ukrajinského klubu.

Ovšem zápas rozhodla jediná trefa, kterou zaznamenali východoevropané zhruba deset minut před koncem. Costa se trefil přes zeď z přímého kopu, v té době chytající Stubhaug (připomínám, že je v klubu jen na krátkodobou výpomoc) se ani nepohnul a Šachtar se mohl radovat. RBK si opět připomíná formaci 4-3-3, v níž by měl v následující sezoně nastupovat. Je nutné, aby se sehráli především ofenzivní fotbalisté, především ti dva nově příchozí Dánové, a aby se také záložníci naučili svědomitě bránit.

Poslední lednový den bude zároveň i posledním zapojením Rosenborgu do turnaje Copa del Sol. Už je jisté, že po dvou porážkách z úvodního dua zápasů nemohou Norové pomýšlet na boje o celkové vítězství, duel se slovinskou Olimpijí Lublaň bude tak další možností pro trenéry vidět hráče (především ty, kteří nehráli proti Šachtaru) v akci a formovat tým k pomalu se blížícímu startu ligové soutěže.

B.: 79. Douglas Costa
Sestava RBK: Alexander Lund Hansen (51. Lars Stubhaug) - Cristian Gamboa, Tore Reginiussen, Brede Moe, Mikael Dorsin - Bořek Dočkal, Jonas Svensson, Daniel Fredheim Holm (65. Ole Selnæs) - Tobias Mikkelsen, Nicki Bille (77. John Chibuike), Tarik Elyounoussi
Diváci: cca 300

rbk.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář