Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rosenborg Vålerengu nepřetlačil

Rosenborg - Vålerenga  0:0

Jen urputný boj viděli diváci v na první pohled atraktivním duelu 20. kola norské nejvyšší soutěže mezi domácím Rosenborgem a osloskou Vålerengou. Pouhé dvě střely na bránu v zápase, obě mimochodem z kopaček domácích hráčů, naznačují, že se stadion Lerkendal tentokrát mohl uzívat, Rosenborg na svého soupeře nyní nevyzrál.

O průběhu zápasu se nemá cenu příliš rozšiřovat, ono se toho opravdu moc nedělo. Rosenborgu možná chyběla dravost jinak útočníka č. 1 Nicki Billeho, který musel kvůli menšímu zranění z reprezentačního zápasu v Polsku začínat na lavičce, to samé platilo o doposud jasném vládci střední zálohy Mike Jensenovi.

Největší šanci na pohnutí se zadrhlým ukazatelem skóre měl Jonas Svensson, který se nedlouho po začátku druhého poločasu neúspěšně snažil dostat míč za Kongshavnova záda, brankář hostujícího celku byl u své levé tyče připraven a reflexivně střelu mladého trondheimského záložníka vyrazil. Za jakous takous šanci se dá ještě považovat oblouček z kopačky Tobiase Mikkelsena (mimochodem - už po několikáté byl dle hodnocení VG označen za nejhoršího muže v dresu RBK, ale pořád mu to stačí na základní sestavu...), jímž dánský fotbalista bohužel bránu netrefil.

Remíza příliš nepotěšila, absence jakékoliv invence však znamená vztyčený varovný ukazováček. Takhle by RBK k titulu nedokráčel.

Sestava RBK: Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen (25. Cristian Gamboa), Mikael Dorsin - Jonas Svensson, Mikkel Diskerud (70. Pål André Helland), Daniel Berntsen - Tobias Mikkelsen (75. Nicki Bille), Alexander Søderlund, John Chibuike
Rozhodčí:
Ken Henry Johnsen
Diváci:
13 845

rbk.pngvalerenga.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář