Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reginiussen, Diskerud, Elyounoussi

Velmi zajímavá jména se v posledních dnech objevila v souvislosti s přestupy směrem do Rosenborgu. O příchodu Toreho Reginiussena jsme vás již informovali před několika dny, zásadní novinkou je, že hráč v dnes, v pondělí 6.8., podepsal s klubem smlouvu do konce roku 2015. Tedy Tore, vítej v Rosenborgu!

Dalším mužem, který se znenadání objevil v přestupových spekulacích, je Micke "Mix" Diskerud. Hráč, který patří Stabæku, odehrál poslední půlrok na hostování v belgickém Gentu, už se svými potenciálními spoluhráči trénuje a je dle posledních informací jen otázkou času, kdy se tento záložník s klubem dohodne na kontraktu. Předpokládaná pozice je uprostřed zálohy, je tedy možné, že se klub tímto přestupem připravuje na odchod jedné z největších hvězd Markuse Henriksena.

Poslední jméno, neméně zajímavé, zní Tarik Elyounoussi. Tento hráč je v současné době největší hvězdou Fredrikstadu, tedy týmu živořícího na samém chvostu ligové tabulky. Elyounoussi je útočně laděný fotbalista se zkušenostmi z norského reprezentačního týmu i nizozemské ligy. Přestupová suma by ze 75% putovala právě do Heerenveenu, takže samotný Fredrikstad i vzhledem ke své současné situaci nemá tak silné slovo v otázce případného přestupu. O Elyounoussiho osudu se rozhodne v následujících několika dnech.


Tarik Elyounoussi by se mohl stát posilou Rosenborgu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reginiussen za směšnou sumu

(Hiko, 7. 8. 2012 22:33)

Tak cena za Reginiussena je prý 2 miliony NOK (x 3,3?->CZK). V roce 2008, kdy hrál v TIL, Rosenborg neuspěl s 20 miliony... Jestliže jsme dostali cca 13 milionů za Larsena, tak tohle je od Erika Hoftuna majstrštyk!

TE

(Gamst, 7. 8. 2012 19:08)

Tore a Tarik proč ne, to je kvalita. Nevím, co ten Diskerud. Je pravda, že ho moc neznám a snad jsem ho ani nikdy neviděl hrát, tak nevím co čekat. Vždy jsem o něm snad slyšel, když jsem někde viděl Mix.

Nabídka za T.E.

(Hiko, 6. 8. 2012 23:06)

Podle NRK už Rosenborg nabídl Fredrikstadu 7,5 milionů NOK

Ocekavane novinky

(tron, 6. 8. 2012 19:55)

Dalo se ocekavat,ze skauti RBK budou do dalsi sezony hledat nejakeho noveho strelce a Tarik je v podstate ocekavanym tahem ,protoze jako jeden z mala reprezentantu hraje zaroven domaci soutez a tudiz je docela na ocich.Mel bych zaroven pro skauty muj tajny tip,koupit jeho brachance Mohameda ktery bude dvakrat lepsi nez aktualne horke zbozi.Jen tak mimochodem nepadlo nekde v Trondheimu a nejblizsim okoli nahodou i jmeno Ondrasek ????? : ))))))
!!!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!!!