Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přijde i Stefan Johansen?

Rosenborg se velmi intenzivně zajímá o možnost angažování záložníka Strømsgodsetu Stefana Johansena. Hráč, který 8. ledna oslaví dvaadvacáté narozeniny, se může stát náhradou za "Mixe" Diskeruda, jehož budoucnost je stále ve hvězdách.

Stefan Johansen by se mohl stát dirigentem záložní formace v rozestavení 4-3-3, jež trenér Per Joar Hansen slibuje používat. Rodák ze severonorského Vardø odehrál v roce 2012 za svůj klub, kam přišel z Bodø na začátku roku předchozího, sedmadvacet zápasů, v nichž vstřelil tři branky a patřil k oporám týmu, který nakonec vybojoval druhé místo v ligové tabulce.

 


Stefan Johansen

Dalším horkým kandidátem na bílo-černý dres Rosenborgu by se mohl stát Tom Høgli, kterého trondheimský klub v otázce případného kontraktu již kontaktoval. Høgliho situace v Brugách není zcela ideální, v posledních pěti ligových zápasech odehrál norský reprezentant pouhou minutu, v celé sezoně nasbíral deset startů. Do boje o tohoto obránce, za něhož v roce 2011 vyplatil belgický klub deset milionů norských korun, se hlásí i osloská Vålerenga. Za několik dní budeme chytřejší, zda se tento hráč se sámskými kořeny objeví v Trondheimu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář