Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na Haugesund bez Reginiussena

V pátečním podvečerním duelu se v rámci 24. kola Tippeligy střetne domácí Rosenborg s hosty z Haugesundu. Trenér trondheimských Jan Jönsson bude muset opět řešit problémy se stopery. Již do posledního zápasu s Brannem nemohl od první minuty nastoupit Tore Reginiussen, ovšem již po několika minutách byl nucen nahradit zraněného Strandberga. Ten je pro střetnutí s Haugesundem v pořádku, ovšem Reginiussen si tentokrát bude muset od fotbalu odpočinout úplně. To samé platí o jeho kolegovy z obrany Jonovi Inge Høilandovi, jehož trápí achillovka.

Trenér se opět vrací k útoku Prica - Elyounoussi, i když místo švédského forvarda minule naskočil Chibuike. Zdá se, že v domácích duelech bude RBK spoléhat na Radeho hlavičkové schopnosti oproti venkovní taktice s rychlejším Chibuikem na hrotu. Základní sestava domácího týmu by měla vypadat následovně:

Örlund - Gamboa, Strandberg, Rønning, Dorsin - Dočkal, Svensson, Diskerud, Holm - Elyounoussi, Prica

Hosté nemají žádné karetní tresty, takže je pravděpodobné, že se představí na trondheimském trávníku v plné síle. Ovšem ta síla je velmi rozdílná v porovnání s tou, jíž haugesundští drtili jednoho soupeře za druhým v první polovině ligové soutěže. Připomeňme, že v posledním vzájemném střetnutí se na haugesundském stadionu radoval RBK po výhře 1:0, branku vstřelil hlavou! Bořek Dočkal.


Bořek Dočkal vstřelil po této hlavičce jediný gól červencového zápasu Haugesund-RBK

Zápas má výkop v pátek 28. září od 19 hodin. Je pravděpodobné, že si duel budeme moci naladit na stránkách coolsport.tv, kanál 6.

Zdroj foto: tv2.no

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář