Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně máme střelce, RBK porazil běloruského soupeře

Rosenborg - BATE Borisov 3:2 (1:0)

Ve svém posledním vystoupení na španělském soustředění se Rosenborg střetl v letovisku Marbella s běloruským BATE Borisov. Soupeř, jak je českému fanouškovi známo, nepostoupil do osmifinále Evropské ligy, a tak jej místo Plzně vyzkoušel norský RBK.

Vyrovnaný duel vyhrál Rosenborg díky třem úspěšným zakončovatelům. Nejprve se po zhruba třiceti minutách prosadil z přímého kopu Bořek Dočkal, ten procedil míč přes zeď a i s pomocí teče dostal míč za záda brankáře - 1:0. Do konce poločasu výsledek vydržel, ovšem ihned po vystřídání stran se prosadili dva borci soupeře, Baga a Radoyan překlonili ukazatel skóre na běloruskou stranu, na tabuli svítil stav 1:2.

Rosenborg ovšem měl obrovskou chuť po prvním letošním vítězství. V 73. minutě Nicki Bille proměnil penaltu za faul na Jonase Svenssona, zanedlouho se po brejku prosadil po neúspěšném Billeho zakončení dorážkou Elyounoussi - 3:2. Na hráčích byla na konci zápasu patrná velká úleva, Rosenborg se konečně prosadil.

B.: 29. Bořek Dočkal, 73. Nicki Bille (z pen.), 80. Tarik Elyounoussi - 48. Dzmitryj Baga, 53. Zaven Badoyan
Sestava RBK: Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Tore Reginiussen (55. Per Verner Rønning), Brede Moe, Mikael Dorsin - Jonas Svensson (80. Daniel Berntsen), Mikkel Diskerud (70. Ole Selnæs), Mike Jensen - Bořek Dočkal (74. Tarik Elyounoussi), Nicki Bille, Tobias Mikkelsen (90. Fredrik Midtsjø)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář