Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kombinovaná sestava se ve Steinkjeru trápila

Steinkjer - RBK 0:2 (0:2)

Jen část hráčů z A-týmu Rosenborgu se vrátila z dovolené, nedávní reprezentanti mají ještě volno, jiní (Kostaričan Gamboa či člen úspěšné norské U21 Stefan Strandberg) se připravují na další "národní" porci zápasů, Bořek Dočkal dostal po svatbě také delší dovolenou. Shrnuto, podtrženo - do přáteláku se Steinkjerem měl trenér Hansen k dispozici jen limitovaný počet hráčů základního kádru, a tak i do základní sestavy nastoupili zástupci juniorského týmu.

V duelu samozřejmě vůbec nešlo o výsledek, ovšem papírově mnohem silnější trondheimská ekipa svůj štít uhájila až pět před dvanáctou. Dva góly v závěrečných minutách zařídili ofenzivní hráči Chibuike (zůstane ten v Rosenborgu?) a mladíček Feirud. Zajímavostí je složení obrany. Na pravé straně dostal přednost Brede Moe, který se tak dostal na pozici pravděpodobné náhrady za v pohárovém duelu proti TIL absentujícího Cristiana Gambou. Moe, prozatím stoper, si tak zvyká na novou pozici, kde se bude moci naplno předvést příští týden v těžkém zápase osmifinále norského poháru.

B.: 78. John Chibuike (z pen.), 83. Ben Feirud
Sestava RBK: Alexander Lund Hansen (46. Daniel Örlund) - Brede Moe, Jon Inge Høiland (85. Mike Jensen), Jonas Halstensen, Aleksander Foosnæs (37. Aslak Fonn Witry) - Mike Jensen (72. Fredrik Lund), Mikkel Diskerud, Jaime Alas - Tobias Mikkelsen (72. Ben Feirud), Nicki Bille (72. Serge Gamwanya)
Diváci: 664

steinkjerrbk.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář