Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dočkal znovu do repre, RBK má zástupce i v týmu Norska

29. 1. 2013

6. únor je termín pro první přátelské mezinárodní měření sil evropských reprezentačních mužstev v roce 2013. V několika zápasech se můžeme setkat i s hráči trondheimského RBK.

Klasikou je nominace obránce Reginiussena a útočníka Elyounoussiho do norského výběru, který se utká na neutrální půdě v Seville s Ukrajinou. Norská "jedenadvacítka", která se připravuje na závěrečný turnaj ME, se neobejde v zápase proti Rusku (7.2., hráno ve Španělské La Manze) bez služeb Stefana Strandberga. Nově se tvořící U21, jež má po vrcholu sezony nahradit své starší a velmi úspěšné kolegy, se 6.2. utká v Istanbulu s domácím Tureckem. Na hřiště by se měli podívat i dva hráči RBK - Svensson a Midtsjø.

Česká seniorská reprezentace má před sebou přátelák taktéž s Tureckem, v nominaci nechybí Bořek Dočkal, který se při svém prvním startu v národním týmu proti Slovensku uvedl náramně, takže nebylo moc velkých pochyb, že jej trenér Bílek pozval i pro tento zápas. Norský výběr do 18 let čekají 11. a 13. února dva duely s Maďarskem (La Manga, Španělsko). K reprezentaci vedené Bårdem Flovikem se připojí i trondheimské trio Strand, Sørloth a Lundal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář