Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do Kazachstánu poletíme bez jakéhokoliv náskoku

Rosenborg - Ordabasy 2:2 (2:0)

Velkou ostudu si uřízli fotbalisté Rosenborgu v zápase s kazašským týmem Ordabasy. Těsně před přestávkou zvyšoval Bořek Dočkal svým druhým gólem už na 2:0 pro svůj tým, ovšem hrubě podceněný druhý poločas a dvě inkasované branky mají za následek stav 2:2 a velmi nevýhodnou výchozí pozici pro odvetu.

A tak místo ušetření některých hráčů musí RBK do Kazachstánu cestovat v plném soustředění, jelikož k postupu do třetího předkola EL bude pravděpodobně stačit pouze vítězství.

B.: 33., 45. (z pen.) Bořek Dočkal - 75. Roman Pakholiuk, 90. Mansour Gueye
Sestava RBK: Daniel Örlund - Peter Ankersen, Mikael Dorsin, Per Verner Rønning, Stefan Strandberg - Bořek Dočkal, Mohammed-Awal Issah, Markus Henriksen, Jonas Svensson (70. Steffen Iversen) - John Chibuike (45. Daniel Fredheim Holm), Rade Prica
Rozhodčí: Ruddy Buquet (Francie)
Diváci: 3 709

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šok

(Gamst, 21. 7. 2012 0:27)

RBK si zahrává. Ty Kazachy nikdo nezná a ejhle! Zápas jsem neviděl, takže nemůžu moc hodnotit, ale tohle se můžu RBK vymstít. RBK musí jedině vyhrát, hrát na nějakou plichtu ani nejde, protože by zápas musel skončit 3-3 a výš. Už proti těm Irům se mi zdálo, že RBK hraje nějak vlažně a i ta neproměněná penalta byla toho jasným důkazem. Návštěvnost taky vcelku hrozná, necelý 4 000 je fakt málo. Chápu, že ten tým nikdo nezná, ale proti lize to je fakt hrozivý sešup. Jediné pozitivum je, že se Bořek hezky rozstřílel v posledních zápasech.

Re: Šok

(Hiko, 21. 7. 2012 18:17)

Já viděl druhou půlku a můžu říct, že jsem pěnil, jak to pánové odchodili. Navíc si nedali jedinou kloudnou přihrávku. Kazachům stačilo trochu přitlačit a už si vezou pro ně pěkný výsledek. Jen doufám, že to byla ta potřebná facka, a panáčci se pořádně ukážou v té Asii...
Co se týče návštěvy - soupeř netáhne, RBK v současné době taky moc ne (celkově se průměrná návštěva snižuje), permice na tohle utkání neplatily, navíc půlka Norska se válí u moře. Tak na ten duel šli jen ti nejvěrnější, kteří se zrovna nacházeli v TRD a okolí.

Re: Re: Šok

(tron, 24. 7. 2012 10:10)

zaujala mne veta .... pulka Norska se vali u more .... predpokladam nekde na dalnem jihu Evropy ,nebo snad opravdu to studene more (mozna i s kousky ledu) je laka ke koupani ???? : )))))

Re: Re: Re: Šok

(Hiko, 24. 7. 2012 10:30)

Je to opravdu to teplé moře, tedy Španělsko, Chorvatsko, Řecko atp. :) I když zažil jsem, že jakmile v Norsku stoupne teplota vzduchu nad 20°C, Norové neváhají vlézt do moře (fjordu) i nedaleko Trondheimu.