Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další zaváhání nás odsouvá na druhou příčku

 Rosenborg - Hønefoss 0:0

Naprosto zbytečnou ztrátu utrpěli hráči RBK v nedělním večerním duelu proti Hønefossu. Bezkrevný výkon domácích útočníků znamená další bodovou ztrátu, tentokrát se už Strømsgodset dostává před Rosenborg na první příčku tabulky.

Rosenborg měl samozřejmě navrch ve statistice popisující držení míče (57-43%), střely na bránu (9:2) i rohové kopy (13:1), jenže co je to platné, když ani jednu solidní šanci, a že jich tentokrát popravdě až tolik nebylo, nedokázali využít. Možná až příliš citelná byla absence vykartovaného Johna Chibuikeho, solidní výkon srdnatě bojujícího Billeho nestačil byť k jednomu přesnému zásahu.

Fanoušci žasli nejen nad nemohoucností domácích borců, ale také nad některými rozhodnutími trenéra Hansena. Znovu zoufalý Mikkelsen byl vystřídán až devět minut před koncem, tehdy potřeboval RBK trochu oživit útok, proto místo dánského útočníka přišel Høiland, ano ten, který hraje pravého beka... Je tohle ten návrat ke kořenům?

Zpola prázdný Lerkendal možná už přestává věřit, že RBK získá ligový titul. Já se přiznám k témuž názoru, RBK nevyhraje ani titul ani pohár. Nyní nás v lize čekají dva těžké duely na soupeřových stadionech, nejprve u jižanů z Kristiansandu, poté přijde souboj v Molde, kde to vždy bývá hodně peprné. Hráči Rosenborgu mají co napravovat.

Sestava RBK: Daniel Örlund - Cristian Gamboa, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs, Mikkel Diskerud (69. Alexander Søderlund) - Tobias Mikkelsen (81. Jon Inge Høiland), Nicki Bille, Pål André Helland (74. Jørgen Skjelvik)
Rozhodčí: Trygve Kjensli
Diváci: 12 058

rbk.pnghonefoss.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

titul

(tron, 8. 10. 2013 15:51)

...tomuto zapasu jsem obetoval cely druhy polocas a nestacil jsem zasnout nad pristupem vetsiny hracu RBK,na nestranneho pozorovatele museli pusobit jako tlupa namistrovanych frajirku ,ktera ocekava ze si souper pred nimi sedne na zadek a gola si nakonec z respektu vstreli uplne sam.Rekl bych ,ze titul jeste neni ztracen ale forma Godsetu ma stoupajici tendenci a jdou za titulem velmi houzevnate ....
!!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!

Re: titul

(Hiko, 10. 10. 2013 18:39)

Souhlas, ten výkon byl strašidelný. Já pomalu ztrácím zbytky pozitivního přístupu, tenhle titul si za druhou půlku ligy nezasloužíme, Godset jede jak dráha, ty už nezastavíme.