Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek Dočkal musel s vykloubenými prsty na operaci

Český fotbalový záložník Bořek Dočkal se na konci první půle zápasu proti Stabæku dostal do souboje, v němž si přivodil vykloubení hned několika prstů na levé ruce. Jelikož se jednalo o zranění, jehož následky nebyl schopen fyzioterapeut Haakon Schwabe vyřešit inhed na hřišti, musel následovat okamžitý převoz do místní nemocnice, kde během malého zákroku byly všechny prsty dány do té správné polohy.

Nyní má český záložník během reprezentační pauzy dostatek času dát svou levou ruku do té správné formy, ovšem již nyní je jisté, že minimálně pro následující duel s Vålerengou (16.9.) bude nutné najít tu správnou formu bandáže, aby ruka neutrpěla další zranění. Navíc bude záležet i na rozhodčím tohoto duelu, zda s takovou fixací vůbec českého fotbalistu do zápasu vpustí.

Neveselé pohledy se skýtají na fotografie z daného zranění. Ovšem pokud něco podobného muselo opravdu přijít, je alespoň šťastné, že k nehodě došlo právě v tuto dobu, kdy si fotbalisté mají šanci odpočinout a vyléčit své šrámy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář