Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bořek Dočkal je nominován do reprezentace!

Již dlouhou dobu se ve fotbalových kruzích hovoří o tom, že by si záložník Rosenborgu Bořek Dočkal zasloužil nominaci do českého národního týmu. Trenér Bílek jej dlouhou dobu úspěšně ignoroval, i když v dalších větách svých proslovů zdůrazňoval slabou formu současných reprezentantů či zranění ofenzivních borců. Když Bořek táhl svůj Rosenborg do základní skupiny Evropské ligy, stále to bylo pro Michala Bílka málo. Nyní, kdy je Bořkova forma objektivně na nižším stupni, se Bílek možná překvapivě vytasil s nominací tohoto hráče do českého výběru.

Bořek je mezi pěticí nových tváří, které mají českému týmu nejen pomoci v zápase se Slovenskem (14.11. v Olomouci), ale zajistit také solidní budoucnost, vesměs se totiž jedná o mladíky (Pospíšil, Krejčí atp.). V přáteláku se Slovenskem se Dočkal nejspíše setká i s dalším hráčem, který část své kariéry spojil s Trondheimem. Marek Sapara se během posledních duelů stal důležitou postavou celé slovenské reprezentace, a proto by také neměl v Olomouci chybět.

Ještě doplním, že do norské reprezentace, jež se utká v Budapešti s domácím Maďarskem, se podívá Tari Elyounoussi a po delší době i Tore Reginiussen.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář